Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Šta je više s ovim čovjekom?! Novalić: Želimo da ih je što više pod ruševinama…

Fadil Novalić, premijer Federacije BiH definitivno je čovjek koji ima najveći broj skandala, lapsusa tokom svog mandata. Da se u svojim blamovima ne zaustavlja pokazuje i izjave za medije koje su uslijedile nakon zemljotresa u Turskoj i Siriji. Na društvenim mrežama pristižu lavine komentara a svi se pitaju samo “Šta je više sa ovim čovjekom?!”.

Novalić ima opet skandaloznu izjavu: Šta je sa ovim čovjekom?

Naime, on je u izjavi za medije sinoć kazao kako treba što više da ih je pod rušinama. U nastavku pogledajte i njegovu izjavu.

Znači, Bakir priprema blokadu uspostave federalne vlasti, što bi ovu spodobu ostavilo na čelu FBiH još četiri godine.Čuj Bošnjače, ko ima ovakvu SDA, njemu neprijatelji ne trebaju. pic.twitter.com/3GxeUARvQW

— Pлaмeнko Мurатoviћ 🇸🇮🇭🇷🇧🇦🇲🇪🇷🇸🇽🇰🇲🇰 (@PlamenkoM) February 8, 2023

“Želimo da ih je još više po ruševinama. Oni čekaju našu pomoć. Ovo je jedna plemenita misija. Zamislite ljude koji su pod ruševinama i još žive. Želimo da ih je još više pod ruševinama. Oni čekaju našu pomoć. Bilo kakava natezanja i nagađenja nisu potrebna.

Podsjetimo, Novalić i ambasador Republike Turske u BiH Sadik Babur Girgin ispratili su sinoć prvi tim od 25 pripadnika Federalne specijalizirane jedinice za spašavanje iz ruševina sa potrebnom opremom i dva potražna psa, koji su krenuli iz Sarajeva u područja pogođena jučerašnjim katastrofalnim zemljotresima u Republici Turskoj.


Raport.ba