Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

OSTAJEMO PRIJATELJI: Tomaž Kavčič kumovao Graši i Hani,a svi čekali Danijelinu reakciju

Slovenački kuhar Tomaž Kavčić posljednjih je nedjelja prilično aktuelan u medijima zbog kumstva s Petrom Grašom. Grašo i Kavčič poznaju se 25 godina, a upoznali su se kada su Grašo i Danijela Martinović došli u njegov restoran 1997. godine u Sloveniji.Kavčič je komentarisao hranu na svadbi godine u Splitu.

Na njihovoj svadbi nije bio isti meni kao i na samitu čelnika Evropske unije. Samo je jedno jelo bilo s tog menija. Vjenčanje je bilo u organizaciji restorana , oni su bili glavni, a ja sam pripremio aperitiv, prvo jelo, glavno jelo, te tortu – rekao je Tomaž.

Torta koju je Kavčič pripremio mladencima izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

To je bila rezervna torta koja nije bila dekorisana jer su uz nju bile još dvije torte. Ta torta je moja ideja i poslužujem je već više od deset godina. Ona je lagana, nema marcipana, šlaga, maslaca. To je torta koja se radi istom tehnikom kao sladoled, ali unutra ima japansku algu koja nam onda omogući da je možemo “skladištiti” na četiri do pet stupnjeva Celzijusovih– rekao je na kritike.

Sastoji se od mlijeka, čokolade i laganog biskvita. Torta se svima svidjela, a puno gostiju je tražilo još komad. No, najbitnije je da je to torta koju su oni željeli i u njihovom je stilu – odlična, a s druge strane prizemljena. To su oni, to su mladenci – rekao je Kavčić za RTL.

Komentarisao je i svoj odnos s Danijelom Martinović.

– Ostajem prijatelj i s njim i s njom – rekao je kratko.

Express