Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

ROĐENI SMO JEDNO ZA DRUGO: Jelena Pešić je u Mladenu Vuletiću našla sve

Bivša zadrugarka Jelena Pešić za nekoliko meseci postaje majka, a u ulozi sretnog oca je Mladen Vuletić, bivši rijaliti učesnik i bivši dečko Dalile Dragojević.

Mladen i ja smo presretni, ali hormoni čine svoje, pa ljudima treba dosta energije sa mnom. Svaka im čast, a Mladenu posebno. Ovo je stvarno neko drugo stanje, ali sve u svemu, prelijep je osjećaj, uživam, odmaram. Nas dvoje se toliko radujemo svakom odlasku kod ljekara, jer tada čujemo otkucaje bebinog srca, vidimo kako napreduje. Osjećaj je vanvremenski i neopisiv-kaže Jelena i tvrdi da je našla pravu osobu za sebe.

Mi smo rođeni jedno za drugo. Iste stvari volimo, istim stvarima se radujemo, iste stvari ne volimo. Sve ono što pomislim da bi on kao moj partner trebalo da uradi, kaže, pokaže, on je već uradio, rekao, pokazao. Mislim da je dovoljno da verujem da je on pravi čovjek za mene– rekla je pa se ovrnula na ono što joj nedostaje.

-Nedostaje mi kuća na Maldivima ili u Kankunu, ali potrudiću se da to ne bude daleka budućnost. Nedostaje mi i vjenčanica, nikako da nađem neku koja mi se sviđa, a kada je budem našla, biću ispunjena žena. Ne mogu ništa više da tražim, sve što je za sreću jednoj ženi potrebno imam hvala Bogu i nek se ništa ne mijenja-kazala je.

(Express/Kurir)

Express