Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

LUNA ĐOGANI: Opravila se nakon posjeta terapeutu

Luna Đogani  je riješila sve psihičke probleme koji su je mučili nekoliko godina unazad. Ona o ističe da tek sad osjeća da je sve to iza nje, a u svemu joj je najviše pomogla činjenica da je postala majka, kao i njen suprug, Marko Miljković koji joj pruža svu ljubav i pažnju.

Od prvog rijalitija u kom je bila, Luna je izgubila samopouzdanje, postala je ranjiva, povodljiva. Svakakve muke su je morile svih ovih godina i to se odrazilo na njeno psihičko stanje. Ona je i sama javno govorila da je posjećivala psihoterapeuta i da je jedno vrijeme pila antidepresive.

Naravno, otkako je udata i ima bebu, ona je bivala sve bolje, ali je Marko ipak osjećao da nije to to. Kad god bi joj predlagao da izađu, putuju, provedu se Luna je odbijala, samo se zatvarala u kuću i izbjegavala ljude, strogo se držala porodice.

Srećom, Marku je bilo jasno da je depresija po srijedi, te je bodrio Lunu da nastavi sa posetama psihoterapeutu.

Šest mjeseci je prošlo kako se potpuno posvetila sebi i svom zdravlju i sada se i te kako osjeća pomak, depresija je definitivno iza nje. Svi primjećuju da se pokrenula, putuje sa Markom, izlazi, ima ideje, razmišlja i o poslu.

Piše: N. N.

Express