Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

SANDI CENOV PROGOVORIO: Otkrio sve detalje burne i zabranjene veze sa Anom Mihajlovski

Bivši momak Ane Mihajlovski, pjevač Sandi Cenov bio je obožavan tokom devedesetih godina od strane pripadnica ljepšeg pola, a sa voditeljkom se zabavljao svojevremeno, prije nego što se oženio.

Kako je hrvatski pjevač jednom prilikog progovorio za medije, njegova veza sa Anom bila je prilično burna i tako se i završila. Prema njegovim riječima, on jednostavno nije mogao da prekine vezu sa njom, budući da je bio vezan za nju.

“To je stvorenje pored koga sam se jednostavno pitao zašto sam tu kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan SMS u dva ujutro i Sandi sjeda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u filmu „Mi nismo anđeli“, kad se ljudi skupe dolje, a ona baca stvari sa prozora… Hauba mi je dugo još bila u znaku njenih štikli”, iskreno je jednom prilikom ispričao Cenov, prenosi “Hello” .

Inače, on je danas u srećnom braku već 15 godina sa pravnicom Ilinom Ilić, sa kojom ima ćerku Zaru i sina Mikulu, dok Ana u braku sa suprugom Mirkom Grubinom, sa kojim ima sina Petra i kćerku Zoju.

Express