Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Galaxy A53 5G procurio na fotografijama uživo

Očekuje se da će Samsung Galaxy A53 uskoro biti predstavljen na globalnim tržištima. Uoči lansiranja, nekoliko curenja otkrilo je dizajn i specifikacije A53, a sada su podijeljene i fotografije uživo.

U nastavku su prikazane stvarne slike Galaxy A53 koje su se pojavile na stranici Kupujemprodajem. Prednja strana uređaja ima zaslon s probušenim otvorom za prednju kameru i skenerom otiska prsta. Stražnja strana telefona ima već poznati prošlogodišnji dizajn s četiri kamere i LED bljeskalicom u gornjem lijevom kutu. Na popisu nema informacija o specifikacijama uređaja. Iako se to ne vidi na snimcima uživo, nedavno se izvješće tvrdi da uređaj neće imati 3,5 mm audio priključak.

Specifikacije Samsung Galaxy A53 (glasine)

Galaxy A53 će imati 6,5-inčni AMOLED zaslon koji nudi Full HD+ rezoluciju, omjer slike 20:9, brzinu osvježavanja od 120 Hz i zaštitu Gorilla Glass 5. Nadolazeći Exynos 1200 čipset će pokretati uređaj sa 6 GB RAM-a i 128 GB ugrađene memorije.

Galaxy A53 imat će prednju kameru od 32 megapiksela. Imat će primarnu kameru od 64 megapiksela s podrškom za OIS. Bit će popraćena ultraširokom kamerom od 12 megapiksela, makro kamerom od 5 megapiksela i senzorom dubine od 5 megapiksela.

Galaxy A53 će imati bateriju od 5000 mAh koja naizgled podržava brzo punjenje od 25 W. Njegove ostale značajke, o kojima se priča, uključuju Dolby Atmos zvučnike i kućište otporno na prašinu/vodu IP67. Osim bijelog modela prikazanog iznad, vjerojatno će stići u drugim bojama poput crne, plave i narančaste. Priča se da će izdanje uređaja od 6GB+128GB u Europi koštati 469 eura, a dok je na oglasu značajno niža i telefon se prodaje po cijeni od 349 eura.

Bajtbox