Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Elma Sinanović se kune u ovu dijetu: Evo kako je dovela liniju do savršenstva

Pjevačica Elma Sinanović svoju karijeru, je započela davne 1993. godine, kada je pobjedila na takmičenju pjevača amatera.
Ubrzo nakon toga 1994. godine u saradnji sa Slobodanom Bobom Nikolićem izbacuje svoj prvi album.
Do današnjeg dana objavila je devet albuma, a posljednji “Moje drugarice”  naišao je na brojne pozitivne kritike.

Takođe, osim dugogodišnje saradnje sa Marinom Tucaković, snimila je duet sa svojim kolegama iz grupe In Vivo pod nazivom “Divlji snovi”.

Povukla sa medijske scene, ali je na njoj svojim pjesmama ostavila trag. Njene hitove poput “Gradske priče” , “Čarobno čarobno”, “Nije vjetar nije kiša”, “Ah tugo” publika i dan danas pjeva u glas na veseljima i svadbama.

Ono što ovu pjevačicu kvalitetnog glasa razlikuje od većine njenih kolega jeste to da nikada nije bila u centru estradnog skandala.

Nakon prvog albuma, Elma ( tada Numanović) udaje se za novopazarskog biznismena Smaila Sinanovića, sa kojim 1997. godine dobija kćerku Huliju.

Elma Sinanović se zbog stresa ugojila nakon što je 2019. godine ostala bez muža Smaila. FoIkerka priča da je tugu liječila hranom, sve dok jednog dana nije presjekla i obećala sebi da će liniju dovesti u red.

– Višak kilograma dobila sam u periodu kada mi je suprug preminuo. Bila sam pod stresom i u depresiji i jela sam na nervnoj bazi. Nisam se osjećala dobro, nisam bila zadovoljna sobom sve dok nisam odlučila da probušim kašiku – priča pjevačica i dodaje da je izabrala keto dijetu i dodaje:

– Imala sam radno ljeto sa mnogo koncerata i bila sam fizički aktivna. Imam i sobni bicikl, ali ne stižem da ga vozim redovno. Išla sam i na tretmane sa termo ćebetom. Tu se lijepo preznojim i izbacim toksine iz organizma.

Pjevačica kaže da je sada zadovoljna svojim izgledom.

– Sada se baš lijepo osjećam, posebno mi je bilo drago kada sam obukla garderobu koja mi je dugo stajala u ormaru jer mi je bila mala. Imam još nekih pet-šest kilograma da skinem da bih dostigla idealnu kilažu, ali bitno mi je da se sada dobro osjećam u svojoj koži – završava priču Elma.

(express/republikars)



Express