Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Otkriveno kad stiže Redmi Note 12 serija

Nije prošlo tako dugo otkako je Redmi predstavio Note 11 seriju pametnih telefona na tržištima diljem svijeta. Nedavno smo uočili Redmi Note 11S 5G u FCC bazi podataka koji će vjerojatno uskoro biti lansiran. Međutim, počele su se pojavljivati vijesti o Redmijevom planu da uskoro predstavi Note 12 seriju.

Redmi Note 11 Pro

Prema popularnom Weibo savjetniku DigitalChatStation, Redmi će se fokusirati na Redmi Note 12 seriju nakon što završi s lansiranjem preostalih pametnih telefona iz K50 serije. Do sada je marka tržištu predstavila samo s Redmi K50G zvanim K50 Gaming Edition i tek treba lansirati osnovni K50, K50 Pro i K50 Pro plus pametne telefone.

Tipster navodi da će Redmi Note 12 serija debitirati u drugom tromjesečju 2022., dakle između travnja i lipnja. S obzirom na to da smo već u ožujku, očekujemo da će uskoro početi izlaziti više informacija o Note 12 seriji. Za sada znamo da Note 12 serija nosi kodno ime L16 i da ima drugu verziju kodnog naziva L16U koja bi mogla biti vrhunski uređaj u seriji, vjerojatno Redmi Note 12 Pro+.

Bilo bi zanimljivo vidjeti koje promjene Xiaomi odlučuje napraviti na Redmi Note 12 uređajima u odnosu na trenutnu liniju ponude. Možda linearnija shema imenovanja diljem svijeta? Snapdragon 778G SoC umjesto Dimensity 920 u vrhunskom uređaju? A vjerujemo da bi većina korisnika htjela bolje kamere  s optičkom stabilizacijom senzora bar na najsnažnijem modelu, a ako iako bude moguće i na onim malo slabijim.

Kakvo je Vaše mišljenje i što Vi očekujete od sljedeće Redmi Note serije?

Pišite nam u komentare.

Bajtbox