Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KRAJEM MARTA U BEOGRADU: Branka Blek Rouz ponovo ostvara svoj striptiz klub

Pandemija je značajno uticala na poslove kojima se bavila kontroverzna striptizeta Branka Milijančević, poznatija kao Brank Blek Rouz. Mjere su doprinijele da privremeno obustavim sa radom njen „Black Rose VIP Striptiz klub“, ali i emitovanje programa Narodne televizije „Sloboda“, koju je bila pokrenula.

-Razmišljala sam o tome da, ukoliko ova situacija sa pandemjom potraje, u potpunosti prestanem sa radom. Međutim, popuštanje mjera dalo mi je nadu da se pomalo vraćamo na stare staze te da treba zasukati rukave i ponovo početi sa radom. Naime, već sam obavila neke pripremne radnje i krajem marta ove godine u Beogradu otvaram novi klub. Klub će na Ušću biti na jednom brodu gdje ću na najbolji način početi sa realizacijom programa koje fanovi očekuju od mene.

-Na neki način bit će to prostor u okvitru kojeg će se istovremeno odvijati više različitih programa. U jednom djelu broda bit će neka vrsta ugostiteljskog objekta sa živom svirkom, a u drugom dijelu klub sa striptizom. S obzirom da brod ima veliku baštu na vodi od ljetnje sezone će raditi i otvoreni dio. Mjesto je, uistinu, prelijepo. U blizini je jahting klub, poznati „Asterix“ i restoran „Nacionalna klasa“. Od samog tržnog centra Ušće je udaljeno 850 metara. Osmislila sam vrlo zanimljiv koncept programa tako da će u svakom dijelu kluba biti ponešto zanimljivo u čemu će posjetioci istinski uživati – kaže Branka Blek Rouz.

Piše: Eset MURAČEVIĆ

Express