Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KATARINA GRUJIĆ: Ne dozvoljavam mužu da mijenja bebi pelene

Pjevačica Katarina Grujić je samo tri mjeseca poslije porođaja održala prvi nastup. Pjevačica kaže da ju je majčinstvo promijenilo nabolje i da kćerkicu Katju odgaja zajedno i ravnopravno sa suprugom Markom Gobeljićem.

-Promijenio mi se način života, ali na mnogo bolje i ljepše. Mnogo sam ispunjenija u životu. Uloga majke je za mene najbitnija i najljepša uloga u životu koja može da se desi. Sve se promijenilo samo nabolje – istakla je Kaća i dodala da je uvijek bila odgovorna osoba.

-A sada treba još odgovornija da budem i stvarno sam takva. Za kćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju i najviše vremena provodim sa njom. Samo sam sa njom i da apsolutno me ništa ne zanima u životu osim nje. I naravno, poslije nje i moje karijere – dodaje Katarina.

Kako ističe, njen izabranik se dobro snalazi kao otac, a već je i razmazio njihovu kćerku.

-Marko se pokazao najbolje što može. Sve radi zajedno sa mnom, osim što ne mijenja pelene. To mu ne dozvoljavam. Ali, sve u svemu stvarno je dobar. On je već razmazio kćerku. Samo je grli i nosi. Definitivno će je razmaziti još više kad bude odrastala, a ja ću vjerovatno biti onaj stroži roditelj – ističe Katarina.

(Express/cdm.me)

Express