Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

DJ KRMAK OTKRIO RUŽNU STRANU ESTRADE: Kad se upale kamere bježali su od mene

Od kada se pojavio na muzičkoj sceni, DJ Krmak i dalje važi za jednog od najoriginalnijih umjetnika koji privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Neobičan izgled koji u prvi plan ističe jarke boje, nesvakidašnje stajlinge i frizure prati i njegova muzika kao i tekstovi. Iako je danas uspio da utisne svoje ime na estradnom nebu, priznaje da taj uspjeh nije došao preko noći.

U moru novih izvođača koji se svakodnevno pojavljuju, DJ Krmak je shvatio da mora da uradi nešto drugačije i pokaže svoju jedinstvenost.

– Nardonjaci i zabavnjaci urade neku numeru klasiku i to prolazi, a ja moram trostruko da se dokazujem jer ljudi sa našeg područija kada vide šarenog lika imaju predsraude i čudno im to djeluje i evo poslije 20 gdina to je u redu. Sjećam se neke kolege su mi govorile da sam kralj, a kada se upale kamere bježale su do mene kao da imam tifus, ali nije mene to pogađalo – ispričao je on u emisiji “Grand Magazin”.

Uvijek se šalio na račun onoga što je u trendu, sada su aktuelni rijaliti programi i ima pjesmu upravo o tome, ali nema želju da postane dio takvog programa.

-Zvali su me, ali nismo se dogovorili o finansijskim uslovima. Trebao im je neki lik koji će da bude šarena slika, međutim nisu prepoznali da nisam baš lik za rijaliti. Kada bi me upoznali nakon mjesec dana sigurno bi se razočarali. Nije bilo potrebe, ja sam situiran, u glavi sam stabilan – rekao je DJ Krmak.

(Express/grand.online)

Express