Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

VERU MATOVIĆ TJERALI DA SE PRIJAVI ZA EVROVIZIJU: Pjevačica otkrila šta misli o Konstrakti

Pjevačica Vera Matović otkriva da je pratila ovogodišnji izbor za “Pjesmu Evrovizije 22” kao i da joj se pobjednica Konstrakta veoma dopala.

– Ne nikada, djeca su mi predložila prošle godine da se prijavim sa pjesmom Miki Milane, ali ja se nikada ne bih prijavila – iskrena je pjevačica koja ističe da je publika obožava.

– Ona je izuzetak, uveselila je narod svojom pjesmom. Ne znam ko je komponovao pjesmu, ali su riječi veoma interesantne. Vidjela sam da je pjesma baš popularna i u Evropi, da je na nekim listama na prvom mjestu. Zapazili su je svi, pogotovo mi je interesantno to pranje ruku u lavoru. Ima moju punu podršku – kazala je Vera, koja otkriva da su je klinci, koji obožavaju njenu pjesmu “Miki Milane”, nagovarali da se prijavi na Izbor za pjesmu Evrovizije. Međutim, Vera nema pretenzija da ode na Evroviziju:

– Nikada, pa ne bih trajala 50. godina, da su me gađali ne bih ovoliko dugo trajala. Mene publika obožava, kao i ja njih – kaže Vera koja se osvrnula i na svoj privatni život, a na tom polju uvijek su joj cvjetale ruže. Nedavno se u medijima pisalo da joj suprug ne govori da je lijepa, a ona je sada i to prokomentarisala:

– Zašto da mi govori da sam lijepa, a da ide sa drugim ženama. Meni ne trebaju pokloni za 8. mart, to mi ne predstavlja ništa. Meni treba samo poštovanje, i da je pošten prema meni kao suprug. Kad se vratim kući, da znam da je on tu i da mi je vjeran. Ne treba meni niko da kaže da sam lijepa, publika dovoljno govori o meni svih ovih godina – jasno je objasnila Matovićka i otkrila kako održava brak sa svojim suprugom, harmonikašem Ratomirom Raćom Matovićem:

– Mi smo u startu postavili neke uvjete, i shvatili da nam ljubomora ništa dobro neće doprinijeti. Mi smo na sceni kolege, a kod kuće smo muž i žena. Publika je znala da gleda kako će on reagovati kad mi neko priđe, da mi neki poklon. A ja im kažem šta gledate, on je ovdje moj kolega.

Express