Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KRUNISANJE DESET GODINA KARIJERE ALBUMOM: Nikolina Kovač finalizira duet sa Halidom Bešlićem

Publika i dalje željno iščekuje dugo najavljivani duet Halida Bešlića i Nikoline Kovač, a pjevačica je otkrila kada stiže iznenađenje koje su dugo i temeljno pripremali.

Pripreme za duet su finalne, još ja treba da otpjevam neki dio koji je ostao jer sam bila prehlađena, imala sam po drugi put koronu. Uglavnom ostale su još samo neke tehničke stvari, tako da se nadam da će biti uskoro– otkrila je Nikolina.

Skoro pa čitavu deceniju, laganim korakom korača po estradnoj sceni, a kao krunu svoje karijere želi publici i sebi da pokloni nešto o čemu već dugo sanja.

Moja velika želja je da izdam album i nadam se da ću uspeti da realizujem svoju zamisao. Toliko sam utkala snage i energije, svih mogućih sredstava, tako da se nadam da će sve to da bude kako treba i da ću uspjeti cijeli taj projekat da podijelim sa ljudima. Mnogi koji me ne prate pitaju zašto ja objavljujem album, kao otkud to, malo im je čudno, ali ja sam na sceni već deset godina. Mislim da je album nešto jako važno, prije svega ja sam kantautor tih pjesama, želim na taj način da zaokružom svoju deceniju postojanja na sceni- reka je.

Mnogi pjevači popularnost su stekli u muzičko takmičenju “Zvezde Granda”, a jedna od njih je i Nikolina, koja priznaje da sebe ne bi mogla da zamisli u stolici žirija.

Ne znam, ja sam jako specifina karakterom. Možda neki miks članova žirija bih ja bila kada bih se našla na njihovom mjestu. Svako je ličnost za sebe, ali svakako da bih se trudila da budem dobronamjerna pošto su to sve mladi ljudi. Dijelila bih im savjete, ali mislim da sam još uvijek daleko od toga da mogu da budem član žirija, dosta toga treba da se pređe- iskrena je bila pjevačica.

(Express/Grand)

Express