Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Otkriven je datum predstavljanja Galaxy A serije – stiže brže nego što smo očekivali

Iako Samsungova serija Galaxy S ima najviše marketinških promocija tijekom cijele godine, Samsungovi pravi bestseleri godine uvijek su bili njegova proračunska i Galaxy A serija srednjeg ranga. Curenja , glasine i sigurnosne potvrde o elektroničkoj sigurnosti nadolazećih Samsung Galaxy A33, A53 i A73 uređaja primijećene su u posljednjih nekoliko tjedana, nagovještavajući skoro lansiranje, a danas je jedno curenje konačno otkrilo kada ćemo konačno i službeno vidjeti novi Galaxy A seriju.

Curenje dolazi od @evleaks na Twitteru, koji dijeli promo poster za nadolazeći Samsungov Galaxy A događaj. Čini se da Samsung planira predstaviti svoju najnoviju liniju pametnih telefona Samsung Galaxy A serije za 2022. 17. ožujka 2022.

Na posteru se ne spominju niti se bave bilo kakvim naglascima Samsung Galaxy A serije 2022. izravno, već suptilnim sredstvima grafičkog dizajna. Iz najavnih slika na posteru možemo zaključiti da nekoliko najvažnijih značajki Samsung Galaxy A serije uključuje poboljšani zaslon i kameru od svog prethodnika, poboljšane mogućnosti fotografiranja pri slabom osvjetljenju i vodootpornost.

Kako bi vrhunac događaja ove godine bio Samsung Galaxy A33, A53 i A73 , Samsung je zapravo prošlog tjedna odlučio tiho lansirati početnu Samsung A seriju uređaja, Samsung Galaxy A13 i A23 . Unatoč tome što su to jeftiniji pametni telefoni, ova dva uređaja zapravo imaju puno toga za ponuditi kupcima.

I Samsung Galaxy A13 i A23 imaju poboljšanu izdržljivost s Corning Gorilla Glass 5 zaštitom za prednji zaslon, veliku bateriju od 5000 mAh, podršku za brže punjenje od 25 W u usporedbi s prošlogodišnjim 15 W koji se nalazi na Galaxy A12 i A22 , te nadograđenim kamerama.

Bajtbox