Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Najbolja bh. odbojkašica zadobila tešku povredu: Nema vremena za plakanje i ljutnju

[ad_1]

Nakon što je prije sedam dana doživjela povredu na prvenstvenom meču protiv Dinama iz Krasnodara, Edina Begić, odbojkašica moskovskog Dinama i reprezentativka Bosne i Hercegovine, potvrdila je na Instagramu da je pokidala ligamente koljena desne noge.

“Ne dozvolite da vam neuspjeh da izgovor da samo sjednete. Podignite se i nastavite da napredujete”, poruka je najbolje odbojkašice Bosne i Hercegovine, koja je u posljednje vrijeme imala dosta zdravstvenih problema.

Uz konstataciju da joj sve „izgleda kao ružan san“, kako prenosi Avaz, Edina je još dodala da je spremna da se uhvati u koštac sa onim što je čeka.

“Nema vremena za plakanje, ljutnju, postavljanje pitanja zašto i kako, jer će vam pomoći samo pozitivne vibracije”, zaključila je Edina, koja se zahvalila svim svojim navijačima, prijateljima i porodici na podršci u najtežim momentima njene karijere, a najviše hrvatskom stručnjaku Damiru Kolecu, inače kondiconom treneru Dinama, koji će pokušati fizički da je pripremi za operaciju i kasnije postoperativni period.

SCsport.ba