Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Borac doveo golmana: Marko Milošević nova “jedinica” lidera Premijer lige BiH

[ad_1]

Borčevu mrežu u nastavku sezone čuvaće Marko Milošević koji je stigao iz mađarskog Debrecina. Ponikao je u Zemunu, u kojem je ostavio dubok trag, a inostranu karijeru gradio je u Kazahstanu i Mađarskoj.

Raduje se, kaže, novom izazovu i ne krije šta je presudilo da dođe u Borac.

„Dobro znam da je Borac klub sa dugom tradicijom, bogatom istorijom i da se bori za šampionsku titulu. Sve to je uticalo da dođem u Banjaluku. Želim da dam svoj pun doprinos ekipi na terenu, te da se dokažem pred banjalučkom publikom i najvatrenijim navijačima. Motivisan sam i radujem se novom izazovu. Daću sve od sebe da, zajedno sa saigračima, klub ostvari sve svoje ciljeve i da se, zajedno, radujemo trofejima.“ rekao je Milošević.

Nekolicinu naših igrača već poznaje sa fudbalskih terena, a upoznat je i sa kvalitetom Premijer lige.

„Pratio sam ligu koliko sam mogao, a posebno sam upoznat sa ekipama koje su u samom vrhu. Na nama je da dobro odradimo pripreme. Vjerujem da ću se lako uklopiti jer znam da u Borcu igraju momci koji su prije svega dobri ljudi, a svi imamo isti cilj.“ rekao je Milošević.

Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac, imao je pune ruke posla ovih dana, a raduje ga što se na vrijeme riješilo jedno od krucijalnih pitanja oko igračkog kadra za nastavak sezone.

„Veoma smo zadovoljni što smo postigli dogovor sa Markom Miloševićem koji je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje. Marko je odličan golman, ali ga krase i svi oni ljudski kvaliteti koje želimo da imamo u našoj ekipi -karakter, srčanost i borbenost. Borac ove sezone juriša na sve trofeje i uvjeren sam da će Marko biti od velike pomoći našoj ekipi na putu ka ostvarenju svih ciljeva.“ rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac.

 

(24sata.info)