Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Đoković će moći braniti titulu u Parizu

[ad_1]

Novak Đoković ove je godine propustio Australian Open zbog nepopustljivog stava o cijepljenju, ali čini se kako će na drugom Grand Slamu ove sezone ipak doći na svoje.

Dobio je potvrdu s Roland Garrosa, od direktorice turnira Amelie Mauresmo, kako će moći nastupiti na ovom turniru i braniti naslov iz 2021. godine, prenosi Index.

“Kako sada stoje stvari, Novaku Đokoviću više ništa ne stoji na putu i moći će braniti naslov u Parizu”, izjavila je Mauresmo na konferenciji za medije.

Đoković i dalje nije cijepljen, jasno je dao do znanja kako će tako ostati, čak i pod cijenu gubljenja prilike da se bori za naslove, ali Francuska je od ponedjeljka ukinula gotovo sve epidemiološke mjere i potvrde o cijepljenju više nisu obavezne.

Mauresmo je dodala: “Naša je želja imati sve najbolje tenisače. Pokušavamo biti staloženi, mirni i neutralni. Trudimo se kako bismo se što bolje pripremili za turnir, koliko god možemo. Sigurni smo da će ždrijeb biti dobar.” Đoković bi prije Roland Garrosa trebao sudjelovati na turnirima u Monte Carlu i Beogradu, a najvjerojatnije će biti sudionik i Mastersa u Rimu i Madridu.

 

(24sata.info)