Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

iPhone 14 Pro se ponovno pojavljuje na renderima

Appleova nadolazeća iPhone 14 linija se u posljednje vrijeme često spominje u glasinama. Ovog puta, očekuje se da će iPhone 14 Pro donijeti dizajn s dvostrukom rupicom i poboljšanim unutarnjim dijelovima. Prije nekoliko dana vidjeli smo CAD rendere Pro modela koji su nam dali ideju o njegovom prednjem i stražnjem dizajnu. Sada su ljudi iz Pigtou podijelili koncept rendera pametnog telefona.

Renderi prikazuju sve profile pametnog telefona. iPhone 14 Pro ima, kako se priča, dizajn s dvostrukom rupom na ekranu i tankim okvirima na svim stranama. Ima isti modul kamere nalik iPhoneu 13 na stražnjoj strani. Također ima Apple logo smješten u sredini.

Pomičući se sa strane, uređaj ima tipku za glasnoću, klizač i ladicu za SIM karticu na lijevoj strani, dok ima tipku za uključivanje na desnoj strani. Na dnu, pametni telefon ima rešetku zvučnika, priključak za punjenje i mikrofon.

Osim toga, neke od specifikacija iPhonea 14 Pro bile su ranije navedene. Curenje je otkrilo da bi pametni telefon mogao s glavnom primarnom kamerom od 48 MP. Nadalje, kaže se da ima 8 GB RAM-a i vjerojatno A16 Bionic.

Ako govorimo o cijeloj liniji, očekuje se da će serija iPhone 14 imati dva osnovna iPhone 14 modela (iPhone 14 i iPhone 14 Max) i dva Pro modela (iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max). Prema Appleovom analitičaru, samo Pro modeli će imati zaslon kao na slikama, dok će osnovne varijante imati svima nam poznati notch.

Što se tiče datuma predstavljanja, on trenutno nije poznat no očekuje se da će biti nekad u devetom ili desetom mjesecu ove godine.

Bajtbox