Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Glory doživio fijasko: Borba Badr Harija prekinuta zbog masovne tuče u dvorani (VIDEO)

[ad_1]

Najbolja kikboksing organizacija Glory doživjela je sinoć poptpuni fijasko na svom 80. događaju po redu.

Događaj je prekinut tokom borbe Badr Harija i Arkadiusza Wrzoseka, a sve zbog opće tučnjave na tribinama dvorane. Trebao je to biti jedan sjajan meč, veliki revanš nakon prošlogodišnjeg nokauta godine kojim je Poljak savladao Harija, ali meč nije dočekao svoj kraj.

Hari je odradio odličnu prvu rundu, nastavio je tako i u drugoj, ali je u njenom finišu zadobio težak udarac koljenom u bradu. Završio je Hari na podu i ustao je nakon brojanja te odradio rundu do kraja, ali očito uzdrman te uz izgubljenu drugu dionicu.

Treća runda nije ni počela zbog tuče na tribinama, među publikom, koju je oficijelni spiker više puta pozivao da se smiri, ali bezuspješno.

Više ljudi u ringu je uzimalo mikrofon te pokušavalo zamoliti fanova da se smire, ali oni to nisu radili. I onda je jedna osoba iz organizacije napravila najgori mogući potez. Na mikrofon je rekao kako se borba zbog sigurnosnih razloga, a i prošlo je već desetak minuta te su se borci ohladili, prekida. Čim je to rekao, publika koja se nalazila u parteru oko ringa krenula je u masovni obračun koji je završio kroz cijelu dvoranu.

Ne zna se još uvijek zbog čega je počeo sukob, a ovaj haos možete pogledati OVDJE!



SCsport.ba