Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Xiaomi 12 Lite 5G bi mogao uskoro u Europu – koje promjene donosi?

Xiaomi je nedavno na globalnim tržištima lansirao Xiaomi 12, Xiaomi 12X i Xiaomi 12 Pro 5G telefone. Postava će vjerojatno uskoro dobiti novog člana srednjeg ranga pod nazivom Xiaomi 12 Lite 5G. Prema novom izvješću Xiaomiuija, Xiaomi 12 Lite bi uskoro mogao biti lansiran na tržištima poput Europe i Azije.

U izvješću se tvrdi da je počelo interno testiranje Xiaomi 12 Lite 5G na europskim i azijskim tržištima. Verzije softvera kao što su V13.0.7.SLIMIXM i V13.0.0.24.SLIEUXM povezane su s navedenim uređajem. Ranije je objavljeno da će Xiaomi telefon s brojem modela 2203129G, koji je uočen u IMEI bazi podataka, biti lansiran kao Xiaomi 12 Lite 5G. Njegov skraćeni broj modela je L9 i nosi ‘taoyao’ kodno ime.

Xiaomi 12 Lite 5G specifikacije (glasine)

Očekuje se da će Xiaomi 12 Lite posuditi specifikacije od Xiaomi CIVI uređaja koji je ekskluzivan u Kini i od Xiaomi 12. Očekuje se da će stići sa 6,55-inčnim AMOLED zaslonom zakrivljenih rubova koji nudi Full HD+ rezoluciju i brzinu osvježavanja od 120 Hz. Zaslon će također nuditi druge značajke kao što su skener otiska prsta na ekranu i Always-On Display (AOD).

Snapdragon 778G Plus čipset će vjerojatno pokretati Xiaomi 12 Lite 5G. Na stražnjoj strani telefona nalazit će se primarna kamera Samsung ISOCELL GW3 od 64 megapiksela (nije poznato hoće li imati OIS), ultraširoka leća i makro kamera.

Xiaomi 12 Lite 5G će doći s predinstaliranim Androidom 12 i MIUI 13 na vrhu. Ostale specifikacije uređaja nažalost još nisu poznate, no vjerojatno ćemo ih uskoro saznati.

Kakvo je Vaše mišljenje o tome?

Pišite nam u komentarima.

Bajtbox