Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

U DOBRIM SMO ODNOSIMA ZBOG DJECE: Jovana Pajić nakon razvoda od Saleta Tropika otkrila istinu

Jovana Pajić posljednjih mjeseci u žiži je javnog interesovanja nakon razvoda od supruga Aleksandra Cvetkovića poznatijeg kao Sale Tropiko.

Jovana ovaj vikend provodi na Kopaoniku, a bila je i na koncertu Dine Merlina.

– Ovo je bio lijep povod da dođemo, sutra počinje normalan život, škola, sve… Djeca nisu ovdje, dolazile su sa mnom ranije – rekla je Jovana.

Pjevačica je otkrila i kako se snalazi s kćerkama i obavezama koje imaju oko škole.

Škola kao škola, bitna je rutina iz toga ne smije da se ispadne. Prezadovoljni smo ocjenama, korona je uticala na njih, istraumirale su se, ali sve je u redu – priča pjevačica.

Jovana je nedavno uslikana na nastupu svog bivšeg supruga Saleta Tropiko sa djecom, a ovom prilikom otkriva u kakvom su odnosu nakon razvoda.

– Sve što izađe loše na vidjelo, izađe od aktera te priče i tu djeca najviše trpe. Mi zbog djece moramo da budemo u dobrim odnosima, jer svaki roditelj mora da stavi interese djece ispred. Ne znam zašto je to ljudima čudno, mi smo se civilizovano razišli, naravno da ću sa svojom djecom otići na koncert njihovog tate – dodaje Pajićeva.

– Djeca znaju sve, djecu ne možeš da slažeš, misliš da možeš da ih slažeš, a oni zapravo znaju sve. Zadovoljne su i meni je to najvažnije. Mislila sam da će im trebati više vremena da to prevaziđu, ali brzo su. Kada su mama i tata sretni i djeca su sretna – zaključila je Jovana Pajić u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

(Express/Telegraf)

Express