Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

Izaslanstvo firme Ecos sudjelovalo na svjetskom sajmu u Frankfurtu

U Frankfurtu je, u periodu od 13. do 17. ožujka, održan ISH Fair, vodeći svjetski sajam HVAC tehnologija (Heating, Ventilation, Airconditioning, Cooling) i opreme za kupaonice.

Sajam se održava svake dvije godine, s izuzetkom 2021. kada je sajam održan online zbog vanredne situacije izazvane pandemijom. Nakon pauze od četiri godine u Frankfurtu su se konačno okupila vodeća svjetska imena iz gore spomenutih djelatnosti. ISH je etablirana vodeća platforma za poslovni razvoj za sve igrače u sektoru i kao takva posvećena je jednakom odgovoru na potrebe profesionalaca i novoosnovanih poduzeća. Ovogodišnji ISH se prostirao na izložbenim prostorima u čak 19 dvorana, a sudjelovali su brojni izlagači iz 58 zemalja svijeta. Dakako, učesnici su bili gotovo svi vodeći svjetski proizvođači iz područja opreme za grijanje, klimatizaciju, ventilaciju, hlađenje, instalacijsku i sanitarnu opremu.

Kao i svih prethodnih godina, izaslanstvo Ecosa posjetilo je sajam. Bila je to prigoda susresti neke stare poznanike, posjetiti izložbene prostore naših brojnih dobavljača, kao i upoznati se s najnovijim trendovima iz naše branše.

Sajmovi su mjesto susreta, upoznavanja, razmjene iskustava i stvaranja novih poslovnih prilika. Vjerujemo da će ovaj sajam dodatno unaprijediti postojeće poslovne odnose i otvoriti vrata za neke druge uspješne suradnje.