Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

NA POMOLU NOVA INVESTICIJA: TUZLANSKA KOMPANIJA ŠIRI POSLOVANJE, EVO GDJE JE KUPILA NOVI OBJEKAT

Firma Babilon Tuzla u junu ove godine završila je proceduru kupovine objekta Krušik d.o.o. Bijeljina, a sve u cilju proširenja poslovanja i prisutnosti na što širem području Bosne i Hercegovine.

Potrebe drvne industrije i tržišta na kojem posluje Babilon iz Tuzle su u stalnom rastu, pa je shodno tome prepoznata prilika za kupovinu ovog objekta i korištenja njegove odlične lokacije za proširenje tuzlanske kompanije.

Objekat će biti preuređen za potrebe otvaranja drvnog centra i maloprodaje repromaterijala, kao i za Concept Store Babilon namještaja i kućnih potrepština.

Više informacija o radovima na finaliziranju izgleda i otvaranju samog objekta bit će poznato uskoro.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

Hayat