Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

TUZLANSKA KOMPANIJA MENPROM NAGRADILA 172 SVOJA RADNIKA SA 500 KM

Tuzlanska mesna industrija Menprom povodom uspješno završene godine svoje uposlenike odlučila je nagraditi.  

Organizirana je nogovogodišnja zabava gdje prezentirani postignuti rezultati.

Naglasili su da i ovu godinu tradicionalno završavaju sa lijepim vijestima.

  • Menprom je za novogodišnje praznike kao zahvalu za nevjerovatan trud i predanost, za svojih 172 zaposlenika pripremio novčane nagrade od po 500KM! U srijedu smo na novogodišnjoj proslavi firme prezentovali naše rekordne rezultate i zajedno proslavili postignuća. Sa velikim ponosom možemo reći da je 2023 godina bila najuspješnija godina za nas, od početka rada Menproma – saopćeno je.

Sretni smo što smo zajedno prošli kroz godinu punu izazova i postigli nevjerovatne uspjehe. Radujemo se još jednoj godini zajedničkog rada i napretka!  – saopćeno je.

(E.F.)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

Hayat