Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

Visočanin kupio svu Nutellu od UNO BiH za 4,5 KM po tegli, moći će ih prodati po 9 KM

Rambo Huseinović iz Visokog kupio je svu Nutellu od Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine za dobru cijenu od 4,5 KM po tegli, a koju kasnije može prodati u svom “Market Stop Shopu” po dvostrukoj cijeni.

Uprava za neizravno oporezivanje BiH je prodavala oko dvije tisuće tegli ovog kremastog namaza kojem bi trebalo u kolovozu da istekne rok.

Kako piše ATV, na direktnu prodaju došao je Rambo Huseinović iz Visokog čija ponuda od 9.175 KM je odmah prihvaćena. On sam navodi da bi ga kupovina ovoliko tegli Nutelle koštala najmanje 14 do 15 tisuća KM.

U skladište UNO u Zalužanima, Nutella je dospjela kao carinska zapljena carinika jer pošiljka nije imala dokumenta o porijeklu, točnije, gdje je kupljena i kako je plaćena.

Takvu robu je moguće prodavati ako su okončani svi postupci u sudovima. Međutim, moguće ju je prodati iako proces nije završen ako robi ističe rok trajanja ili je riječ o nekoj lako kvarljivoj robi.

Osim Nutelle, u skladištu UNO može se naći automobili, bijela tehnika, automobilske gume, obuća, gazirani napici, slatkiši i slično, a sve će to jednog dana doći na red za prodaju.

Centralna.ba