Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

GUŠIM SE OD SVEGA: Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić raskinuli

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su raskinuli. Njih dvoje su se aspravljali oko njenog ponašanja i oko njenog oblačenja.

Naime, Dejan je zamjerio Aleksandri kako se obukla pa je otkrio da je pokazala i više nego što je htjela, a nakon toga je nastao sukob koji je doveo do raskida ovog ljubavnog para. Zadrugari su se odmah bacili na komentarisanje, pa su neki čak i ubijeđeni da Dragojević ne može da preboli Dalilu, a da li je to isitna ostaje da ispratimo.U toku noći Dejan je razgovarao sa svojom, sada već bivšom, djevojkom Aleksandrom, koja nije uspela da ga utješi.

– Ništa, čekam, proveravam. Uhvatila me je ankcioznost, ide mi se kući – odgovorio je Dejan.

Nemoj da ubijaš sebe, opusti se. Zašto ubijaš sebe crnim mislima… Da li si plakao? Zašto su ti oči suzne? – nastavila je.

– Loše mi je, nervozan sam. Muči me sve, guši me. Sam sam sebi razlog. Previše je sve ovo za mene… Rekao sam ti i danas da ne mogu sam sa sobom da se povežem. Mislim da nikog nema… Ne mogu tebi da objasnim situaciju, ne postoji riječ za to – govorio je Dragojević.

Razumeijm te, kapiram. Šta ćeš sad? Da razbijaš glavu? Šta si sve ovdje prošao i kao hoćeš da ideš – rekla je Nikolićeva.

Imam strah od svega – dodao je.

– Ti si ovdje najčistiji, nema potrebe. Ništa loše nisi uradio – izjavila je Aleksandra.

– Ne mogu da iznesem i sebe ni tebe. Čim krene neka rasprava nešto, nije mi dobro. Nije to do tebe, to je do pi*de mate*ine. Gušim se, to ne valja – nastavljao je Dejan.

Svi imaju neke životne rutine, neke životne navike, ja nemam ništa. Nije ovo ništa zbog tebe, to je tako. Nisam neko ko će da laže i da petlja – rekao je Dejan.Hvata me ankcioznost. Nisam dobro. Nisam trebao u ovo da se upustim nikako .Sve mi je, sve mi se skupilo. Sve u kompletu, voleo bih da sam kući – odgovorio je Dragojević.

Express