Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

IZ ŠKOLE POD ŠATOR: Biljana Sulimanović je kao djevojčica gurnuta u vatru

Kao i na mnoge njene kolege, pandemija virusa loše je uticala i na karijeru nekadašnje “Zvezde Granda” Biljane Sulimanović. Nakon dijve godine pauze na muzičkoj sceni pjevačica se osvrnula na težak period koji ostavlja iza sebe.

– U suštini radila sam u inostranstvu, kada je počela korona, imala sam posla još nekih mjesec ili dva. Poslije toga je sve stalo, gdje sam bila na gubitku baš mnogo, mnogo, ali sve je to tako moralo da bude. Znam da nisam jedina koja je u suštini i stala u cijeloj toj priči- istakla je Biba.

Da je sve krenulo na bolje Biljana je dokazala pre samo nekoliko dana kada je objavila novu numeru koju je ekranizovala spotom u koji je uložila mnogo truda, ali i rizikovala svoje zdravlje.

– Poslije snimanja nekih kadrova za spot imala sam temperaturu i bila sam bolesna. Raskopčana u haljini po kijametu, znala sam da to moram da uradim, bilo mi je katastrofa. Izdržala sam tri sata da budem takva na snijegu. Ali sam prezadovoljna kako je sve ispalo- ispričala je pjevačica.

Kao djevojčica sanjala je da bude uspješna u muzičkim vodama, a sebe je oduvek vidjela kao pjevača etno muzike. Međutim, kako i sama kaže, shvatila je da u današnje vrijeme to i nije popularno te je promenila svoj repertoar kako bi mogla da nastupa po klubovima i slavljima.

– Nadam se da će se moja karijera bazirati na etno muzici i koncertima. Ja volim svoj posao, ali više sam neko ko voli da radi koncerte, više sebe nekako vidim u tome. Ja sam neko ko je iz školske klupe ušao pod šator i pjevao. Sa deset pjesama sam otišla na svadbu gdje sam pevala sa vrhunskim pjevačima, gdje su me gurali u vatru, ali ja nisam bila dovoljno spremna jer nisam znala posao priznala je Biljana.

(Express/Grand)

Express