Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

MILJANA KULIĆ KAO OD MAJKE ROĐENA! Slika se dok čeka operaciju smanjenja želuca

U toku današnjeg dana, Miljana je iznenadila pratioce na društvenim mrežama nesvakidašnjim prizorom, a to je fotografija nastala u kadi prepunoj pjene.

Pjena je bila pozicionirana tako da pokrije sve intimne dijelove tijela Kulićeve, ali iznenađeni komentari nisu prestajali da se nižu.

Podsjetimo, rijaliti zvijezda je nedavno boravila u Turskoj gdje je trebalo da se podvrgne operaciji želuca, do čega nije došlo zbog njenog narušenog zdravlja.

– Prije nego što sam krenula za Tursku osjećala sam da mi nije dobro. Čim smo sletjeli, valjda od klime, ili od čega li je, moje zdravstveno stanje se pogoršalo. Dobila sam veliku temperaturu, curi mi nos i jedva pričam – poručila je Miljana

– Bila sam na kontroli i kada su mi ljekari uradili krvnu sliku, odmah su vidjeli da neki parametri nisu dobri. Pošto moja operacija nije ni najmanje naivna, doktori su riješili da odlože operaciju dok se u potpunosti ne zaliječim. Iskreno, nadam se da će se sve stabilizovati do srijede, kada treba da idem na novi konzilijum, kada ću tačno znati kada će mi raditi zahvat – dodala je Kulićeva

(express/plusonline)

Express