Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

NEKAD SAM PJEVAO, DANAS TAKSIRAM: Goran Gluhaković ne živi samo od muzike

Goran Gluhaković,pjevač i frontmen OK benda, otkrio je da mu se vrijeme sada uglavnom svodi na taksiranje, s obzirom na to da je otac sedamnaestogodišnjih blizankinja koje su počele da izlaze na mjesta gdje im je tata nekad pjevao. 

Nekad sam pjevao po klubovima i splavovima, a sad taksiram, razvozim kćerke po tim istim mkestima za izlaske. Sreća u čitavoj priči je što poznajem gazde, pa sam uvijek u toku gjde su i šta rade. Nisam mnogo strog, ali čudna su vremena – rekao je Goran za emisiju “Premijera”, pa se osvrnuo na protekli period kada je izgubio drage ljude, koji su preminuli usljed pojsledica korona virusa.

Nisam bio uplašen do trenutka kada sam počeo da gubim drage ljude oko sebe. Doživio sam nekoliko ozbiljnih tragedija – rekao je on, a onda se osvrnuo na krizu na estradi.

Bio je težak period, nadam se da je iza nas. Vrlo je nezgodno, pogotovo za instrumentaliste i ostale članove benda. Ja imam neke varijante pored muzike, ne živim samo od muzike, inače bi to bio veliki problem. Imam dosta toga spremnog što se tiče piesama. Moja dieca slušaju neku potpuno drugu muziku, ali uspijem da im nekako proturim nešto svoje da čujem mišljenje – rekao je Goran u pomenutoj emisiji.

(Express/Blic)

Express