Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Odličan i jednostavan trik: Stručnjakinja objasnila kako do bujne kose u par minuta

Naime, na Instagramu vizažistice i frizerke Emme Chen pronašli smo trik koji profesionalci iznova koriste kako bi stvorili tu nevjerojatno razbarušenu teksturu kose koju sve češće viđamo na Instagram feedu. Iako ne tvrdimo da posjedujemo njezine vještine za pravljenje frizura, čini se da ćemo ovaj trik moći savladati.Emma objašnjava da ako želite neodoljivo bujnu kosu ne dodajete previše proizvoda za sjaj i učvršćivanje kose kako ne biste pretjerali i dodatno je otežali.


‘Korištenje previše proizvoda ponekad može biti jednako loše kao da ne koristite nijedan proizvod. Kosa postaje otežana i previše kruta’’ dodaje ona.

‘Štipanje’ pramenova odozgo s malo proizvoda za teksturu dodat će volumen i dimenziju te učiniti da izgledate jako chic, poput besprijekornih Francuskinja. Ova tehnika radi se na prednjim pramenovima kose koji uokviruju lice, kao i onima sa stražnje strane, a koji najviše dolaze do izražaja, prenosi Story.hr.

Najbolji dio? Ne morate biti ispred ogledala sa svim svojim alatima za oblikovanje. Ovo je trik koji možete koristiti bilo gdje, u bilo koje vrijeme, da osvježite svoju frizuru.

Pogledajte ovaj trik koji je postao viralan u nastavku.