Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

OGLASIO SE HUSO MUJIĆ NAKON ŠTO JE CAR PRETUKAO DALILU! Poručio samo jedno!

Huso Mujić, otac zadrugarke Dalile Dragojević, osvrnuo se na turbulencije i skandaloznu tuču svoje kćerke i Filipa Cara.

Kako u razgovoru za medije kaže, svoje mišljenje o tom odnosu nije promijenio, te smatra da bi Dalila što prije trebalo da se skloni od Cara i do kraja rijalitija nastavi sama.

  • Rekao sam sto puta, nema od toga ništa, nema tu života zajedničkog. Šta da kažem drugo? Treba da se okane od njega, što dalje što bolje, ali ne vrijedi. I ona onako kad se uštapi, kada se digne i bije sa muškarcem, to ne ide, to joj ne treba – kažei ističe da nikakva šansa ne postoji da Filipu, kao potencijalnom zetu, napolju da šansu i pokuša da mu pređe preko mnogobrojnih brutalnih uvreda, prijetnji i kleveta.

Nikada mu ne bih preko onih riječi. Ja sam fin čovjek, dobar, a kad se neko tako omalovažava, ponižava… Psuje mene, moju braću, familiju i to na televiziji, to je tako nekulturno i odvratno. I Lepi Mića, što govori onoj curi što je ušla, to je krajnji bezobrazluk. Ja sa njim, sa Filipom, nikada nisam imao kontakt, niti ću. Nek ide u Crikvenicu, ne zanima me, ovdje nek mi ne dolazi.

Na pitanje koja ga je Filipva riječ najviše povrijedila, Dalilin otac kaže:

Psovao je mene i brata mog mrtvog, koji je umro prošle godine. Bio je dobar čovjek, nije mrava nije zgazio, ljudina jedna… A Car ga psuje mrtvog. Tada mi je najteže bilo. Da smo negdje bili u blizini, da je to preda mnom ili mojom braćom psovao, došlo bi do ozbiljnog krvoprolića – kaže Huso.
Ukoliko ipak, po završetku “Zadruge”, Dalila ne bude željela da se okane Cara, Huso kaže da zna šta će joj u tom slučaju reći.

  • Nek ide onda sa njim tamo u Crikvenicu, a ne ovdje! Ovde neće biti sa njim, to sto posto, ja ne dam! Jedino su Dejanu ovdje uvijek otvorena vrata – poručuje Huso, kog smo pitali i kako će podijeliti kuću Dejana i Dalile, budući da su se u “Zadruzi” razveli.

On je skoro imao viziju pogrešnu u glavi da sam ja tu kuću preveo… A ja sam dvaput zakazivao kod notara da im prevedem, a oni prespavaju, ne dođu. I da ne prevedem, tu kuću njima niko nikada neće oduzeti. Ja sam još na početku rekao da ću Dejanu prepisati tu kuću, ako ova ode s onim gilipterom. Dejan nikada neće biti oštećen, ja sam to obećao, neka se oni dogovore. I ja sam sa svojom ženom razveden dugo, pa komuniciramo najnormalnije.
(Ekspress / Pink)

Express