Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

SPREMA SE SVADBA: Mia Borisavljević i Bojan Grujić će ozvaničiti vezu

Mia Borisavljević nakon nekoliko godina života i ljubavi sa pjevačem Bojanom Grujićem i dvije kćerkice, staje na ludi kamen!

Naime, ona je progovorila o planovima za vkenčanje, pa otkrila da još uvijek nije sigurna kog datuma će Bojanu izreći sudbonosno da.

 -Ne znamo još ništa definitivno, ništa nam crkva nije potvrdila zbog Petrovskog posta. Ništa nije konačno niti potvrđeno što se tiče datuma, treba i građansko vjenčanje da zakažemo, a to ćemo čim nađemo odgovarajući prostor. Rano je sve, u organizaciji smo svega trenutno, to će biti i vjenčanje, i krštenje mlađe kćerke, i njen prvi rođendan, sve u jednom. To bio sve trebalo da se desi do 10. jula – objašnjava Mia i otkriva da li je uzbuđena što se udaje.

– Kada je riječ o vjenčanici, nisam još to definisala, ne znam šta ću obući – možda ću vjenčanicu, a možda i neku opušteniju varijantu. A što se prezimena tiče, ili ću dodati Bojanovo ili oduzeti svoje, vidjećemo još, da ne bude da se samo ja u porodici prezivam drugačije- rekla je  pjevačica.

(Express/ Alo)

Express