Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

OGLASIO SE MUP! OVO JE OTAC KOJI JE KĆERKICU (8) DRŽAO ZAROBLJENU U STANU NA ZVEZDARI: Ako ga vidite, odmah javite policiji

“Molimo građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630”, navode iz MUP.

Podsjetimo, on se nalazi u bjekstvu od petka, kada ga je partnerka (47) prijavila za nasilje nad njom i njegovom kćerkicom (8).

Kako je Kurir pisao, djevojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, u posljednji čas je spasena kad su dvije policajke krajem prošle nedjelje provalile u stan na prvom spratu stambene zgrade u Mirijevu.

One su dijete tada u kupatilu zatekle u teškom stanju, kako leži u kadi. Djevojčica je bila toliko izgladnjela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Jezivo zlostavljanje otkriveno je 24. marta kada je devojka osumnjičenog (38) oca djevojčice prijavila da ju je pretukao, a potom i šokirala policajce kada je ispričala da on drži kćerku kao roba u stanu na Zvezdari.

Haber.ba