Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

OVO SU OTAC I KĆERKA IZ GROCKE, ZBOG OVOG HTIO DA UBIJE NJU I SEBE: U punoj brzini udario u banderu, poginuo, tinejdžerka kritično

Kako nezvanično saznajemo, on je odlučio da obistini prijetnje koje je upućivao svojoj ženi!

Naime, prema navodima poznanika pokojnog čovjeka, on se nedavno rastavio od žene.

– Prijetio je da će prvo ubiti sebe, a onda je počeo da preti da će ubiti i sebe i dijete, ali i svoju majku kako bi njegova žena patila! Nedavno je, kako smo čuli, tražio da kupi pištolj na crno – rekao je komšija za Kurir.

Kako smo saznali, žena ga je napustila i otišla kod svoje porodice zajedno sa njihovom kćerkom.

Komšije kažu da je kćerka dolazila stalno da obiđe oca, a ovaj put je bila sa drugaricom, u nadi da će ih on odvesti u nijihovu vikendicu.

– Kad su krenuli otac je rekao da drugarica ostane u kuću, a da kćerka krene sa njim i da će se brzo vratiti. Imao je namjeru oboje da ih ubije – kažu naši sagovornici.

Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

– Vidi se da se zaletio, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom dijelu naselja je užasno opasna. On je na mjestu ostao mrtav, a njegova kćerka je sa teškim povredama prevezena u bolnicu i lekari joj se bore za život – pričaju komšije, piše Kurir.

Haber.ba