Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Alen Babić se sutra bori za titulu prvaka svijeta: Spreman sam za masakr

[ad_1]

Hrvatski bokser Alen Babić sutra će se u Poljskoj boriti za titulu svjetskog prvaka u bridger kategoriji, po WBC verziji.

Radi se o najnovijoj kategoriji koja je uvedena u profesionalni boks, a Babićev protivnik će biti Poljak Lukasz Rozanski.

Oba boksera u dosadašnjoj profi-karijeri nemaju poraza. Babić je na omjeru 11-0, a Rozanski ima tri pobjede više (14-0).

“U daleko sam najboljoj formi svog života i jedva čekam meč. Ovdje sam već 45 dana i odradio sam točno 90 treninga. Nemam vremena ni vidjeti Dubai, samo vidim dvoranu. Prethodno sam bio u Splitu kod Milasa, te u Furyjevom, Okoliejevom i Smakićijevom kampu, tako da sam u Dubai došao s nekih 200 do 300 rundi sparinga. Onda smo ovdje radili na snazi i svemu ostalom, pa opet ušli u tjedne sparinge, tako da sam i ovdje odsparirao već 60 rundi. Istaknuo bih Austinea Nnamdija (6-3) koji mi je poslužio kao savršeni sparing partner”, rekao je Babić uoči borbe.

Kaže da je spreman na apsolutni masakr u ringu.

Skoro je nemoguće da to ode do kraja, na kladionicama će sigurno biti veliki koeficijent na to, haha. Ja sam spreman na apsolutni masakr, na krvožednu borbu kakvu još nisam pružio. Protiv Balskog sam dao sve, ali sada želim dati dvostruko jer mi je tijelo još spremnije i znam da mogu ići još dublje. Uvijek sam svoje protivnike gušio na tim dubinama, a sada sam spreman ići još dublje. Spreman sam milijardu posto na apsolutno sve“, dodao je popularni Savage.

Inače, Babić će biti prvi Hrvat nakon legendarnog Stipe Drviša koji će imati priliku boriti se za pojas svjetskog prvaka.

Drviš je prije 17 godina u borbi za svjetski pojas poluteške kategorije savladao Silvija Branca i postao svjetski prvak po WBA verziji.

Sutrašnja borba Babića i Rozanskog trebala bi početi oko 22:30.

The post Alen Babić se sutra bori za titulu prvaka svijeta: Spreman sam za masakr appeared first on SPORT CENTAR.

SCsport.ba