Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Bh. borac se mučio na testu snage, a onda mu je 47-godišnji Cro Cop “zadao zadaću” (VIDEO)

[ad_1]

Talentovani bosankoshercegovački borac Benjamin Šehić nalazi se u Hrvatskoj, gdje trenira u dvorani legendarnog Mirka Filipovića Cro Copa.

Upravo je Cro Cop objavio na svojoj Facebook stranici interesantan snimak, kojim je “prozvao” Šehića, ali i hrvatskog teškaša Antu Deliju.

Šehić i Delija su se mučili da podignu 190 kilograma na testu snage, a onda je na scenu stupio Filipović, koji je to učinio, kao i njegov mladi sin Ivan.

“Večeras smo na treningu radili malo natjecanje u snazi. Na videu je rameni potisak sa 190 kg. To naravno nije jednako teško kao rameni potisak sa olimpijskom šipkom, ali je vjerujte jako teško. Šehić i Delija su me naravno rasturili jer em su profi borci em imaju 26 odnosno 31 godina i oba oko 2 metra. Ipak je meni 47 godina. I još im na kraju moj Ivan koji ima 80 kila zasoli ranu. Ipak krv nije voda. Kako su prošli u benču i leg pressu necu spominjati”, napisao je Cro Cop u ironičnom i šaljivom tonu.

Snimak i objavu Cro Copa pogledajte OVDJE!

Inače, Šehić još nije napunio 26 godina, a u profi-karijeri je trenutno na skoru od četiri pobjede i jednog poraza. U posljednjem meču je upisao taj poraz, a bolji od njega je bio Brazilac Danilo Suzart. Savladao ga je odlukom sudaca u borbi organizovanoj od strane francuske promocije Ares.

SCsport.ba