Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Direktor McLarena potpuno otvoreno o Australcu: Nije ispunio očekivanja

[ad_1]

Australski vozač Daniel Ricciardo drugu sezonu zaredom vozi bolid ekipe McLarena, u kojem se uopće nije dobro snašao.

Ricciardo bilježi loše rezultate i daleko je lošiji od timskog kolege Landa Norrisa, a sve je izglednije da će ubrzo i napustiti ovaj tim.

Takav scneario se da nagovijestiti i iz posljednjeg intervjua izvršnog direktora ekipe Zaka Browna, koji je rekao da Ricciardo nije ispunio očekivanja.

“Lando ima jasnu prednost i voljeli bismo da mu Daniel bude bliži kako bismo imali dodatnu borbu između timskih kolega. Danielu nije ugodno s bolidom i činimo sve što možemo. S izuzetkom Monze i nekoliko drugih utrka, nije opravdao očekivanja,“ rekao je je Brown u intervjuu za Sky F1.

Da bi preokrenuo situaciju, Brown smatra da je idealno ostati ujedinjen. Osim toga, zadovoljan je radom Landa Norrisa na početku sezone, s obzirom na to da je velika razlika između dva vozača McLarena. Prema Brownu, mladi Britanac je jedan od najboljih vozača današnjice.

“Mislim da sve što možemo učiniti je nastaviti vrijedno raditi kao tim, nastaviti razgovarati i nastaviti pritiskati da ono što sada ne funkcionira uskoro funkcioniše. To također pokazuje koliko je Lando dobar kada pogledate zaostatak između Charlesa (Leclerc) i Carlosa ili zaostatak između Sergija (Perez) i Maxa”, dodao je Brown.

“Postoje razlike između timskih kolega, a Lando je jedan od najboljih vozača na svijetu u ovom trenutku. Mislim da je kompliment Landu kada kažete da postoji takav zaostatak”, zaključio je Brown.

SCsport.ba