Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Džekin trener potresen zbog nereda: Mom je sinu glava natečena

[ad_1]

Trener Fenerbahčea Ismail Kartal bio je jako potresen nakon utakmice protiv Trabzonspora (2:3) koju su obilježili neredi u kojima je najdeblji kraj izvukao Dominik Livaković.

Hrvatski nogometni reprezentativac prvo je dobio kovanicu u glavu, a nakon toga i udarac s leđa u glavu. Tome je prethodilo slavlje igrača Fenera na centru igrališta, nakon čega je jedan huligan utrčao na teren i pokrenuo potpuni haos na terenu.

Odmah su na njega skočili neki od igrača Fenera i žestoko ga istukli, no čim se zagužvalo, stotine huligana Trabzonspora uletjele su na teren.

“Imam ekipu koja je u prošle tri utakmice istrčala 118 kilometara. Došli smo ovdje igrati s tako istrošenim igračima, prvo poluvrijeme je bilo kako sam planirao. Potpuno smo kontrolirali utakmicu, poveli smo 2:0.

Navijači su nas napali na način koji nismo očekivali i koji nikako ne mogu razumjeti. Toliko je predmeta bačeno na naše krilne i bočne igrače. To je utjecalo na našu igru”, kazao je Kartal.

Trener Fenera otkrio je da su u neredima nastradali njegovi pomoćnici, ali i sin:

“Imam oteklinu na glavu, naviknut sam na to, odrastao sam na ulici. Nisam netko tko će ležati na podu i glumiti. Neki treneri imaju otekline, mojem je sinu glava natečena. Pogodili su dijete ovdje! Ovo se ne smije događati. Mi smo bili napadnuti, napadnuti smo i na tribinama. Ovo je prvi put da sam ovako nešto doživio”, zaključio je potreseni Kartal.

(24sata.info/N1)