Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Poznata imena učesnika ATP turnira u Banjaluci, listu predvodi Đoković


Mjesec dana prije početka turnira u Banjaluci koji će od 17. do 23. aprila biti održan u ovom gradu poznata su i imena najvećih zvezda koje bi na njemu trebalo da nastupe.

Spisak zvijezda predvodi Novak Đoković, ali neće po mnogima najbolji teniser svih vremena biti jedino atraktivno ime na ovom turniru, prenosi N1.

Pored Đokovića, u Banjaluci će nastupiti ruski teniser Andrey Rublev, zatim hrvatska zvezda Borna Ćorić, Tallon Griekspoor iz Holandije, Francuz Richarad Gasquet, Jirži Lehecka iz Češke, kao i Benjamin Bonzi, Gasquetov sunardonjak.

Tu je i fantastični Švicarac Stanislas Wawrnika, pored Đokovića jedini osvajač grand slam turnira, kao i Italijan Fabio Fognini.

Interesantno je i da će u Banjaluci zaigrati i Alex Molčan, koga trenira Marjan Vajda, nekadašnji Đokovićev trener uz kogjeg je postigao neke od svojih najvećih uspjeha, ali i 23-godišnji Australijanac Alexei Popyrin, koga teško da je bilo ko očekivao na ovom takmičenju.

Pored navedenih imena, tu će biti i kolonija tenisera iz Srbije Miomir Kecmanović, koji je četvrti najbolje rangirani teniser, te Laslo Đere, Dušan Lajović i Filip Krajinović.

The post Poznata imena učesnika ATP turnira u Banjaluci, listu predvodi Đoković appeared first on SPORT CENTAR.SCsport.ba