Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Radikalan potez nakon nemilih scena: Glory otpustio jednog od svojih najboljih teškaša

[ad_1]

Na nedavno održanom eventu Glory 80 vidjeli smo užasne scene i opšti haos u dvorani u belgijskom Haseltu.

Došlo je do opće tučnjave u cijeloj dvorani, a sukobile su se pristalice Marokanca Badr Harija i Poljaka Arkadiusza Wrzoseka, koji su u tim trenucima imali borbu.

Borba je prekinuta nakon dvije runde i nikada nije završena, a Glory je danas napravio jedan radikalan potez. Počeli su kažnjavati aktere incidenta, a Wrzosek je otpušten iz ove promocije!

“Dragi fanovi, odgovaram na vaša brojna pitanja. Otpušten sam iz organizacije zbog svih događanja i mog ponašanja tokom te situacije (svi ste vidjeli na TV-u i snimkama kako sam se ponašao). Dodatno na to, čelnici su potiho odlučili promijeniti rezultat moje borbe u neriješen ishod, bez službenog saopćenja. Nisam razočaran zbog okončanja ugovora, ali kako je došlo do neriješenog ishoda? Ne možete prevariti ljude tako laku. Po mom mišljenju, pravi razlog vidi se na priloženoj fotografiji. Pozdrav dobrim ljudima i hvala svima na podršci DO SAMOG KRAJA”, poručio je Poljak.

Inače, Wrzosek je bio vrlo glasan i aktivan prilikom nereda. Od podržavanja huligana koji su sudjelovali u neredima pa do vrijeđanja određenih Harijevih navijača, samo su se neki od činova poljskog borca koji su zabilježeni i podijeljeni na društvenim mrežama.

SCsport.ba