Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Instant dostava! Microsoft Office 2021 već od 14.13 EUR, a Windows 10 Professional samo 7.43 EUR!

Odlični i provjereni Keysfan webshop nastavlja s odličnim akcijskim ponudama. Office 2021 je još uvijek najaktualnija verzija Microsoft Office paketa, a ako kupujete licence za pet računala cijena je 70.68 EUR! To je samo 14.13 EUR po licenci! Naravno uvijek imate opciju da kupite samo jedan ključ tj. licencu a u tom slučaju cijena je i dalje vrlo povoljnih 27.36 EUR. Slična stvar je s Windowsima, samo su manje razlike u cijeni. Npr. Windows 10 Professional licencu za samo jedno računalo možete imati već za nevjerojatno niskih 7.43 EUR, a kupovinom više komada ta cijena pada na 6.49 EUR po ključu. Tu je i Windows 11 koji je dostupan već od 10.24 EUR. Najbolje od svega? Kupovina je iznimno jednostavna.

Štoviše toliko je jednostavna da se ne morate ni registrirati. Dovoljno je da unesete neke osnovne podatke (samo pazite da je email adresa točna jer vam narudžba stiže na email) i odaberete PayPal ili karticu kao način plaćanja. Dostava je vrlo brza i obično već u roku od par minuta možete očekivati licencu na svojoj email adresi. Za neke proizvode je potrebno unijeti kupon da bi ostvarili navedene cijene. Svi kuponi će biti navedeni pored linkova ispod. Ako vam je potrebna pomoć ili imate dodatnih pitanja uvijek se možete obratiti Keysfan službi za korisnike na support@keysfan.com.

Originalni Office već od 14.13€!

Specijalna cijena – Windows već od 6.49€!

Dodatne verzije: 62% uz kupon kod: BKS62

Discover More Office >>

50% popusta na ostale Windows verzije (Kupon kod: BKS50)

Discover More Windows >>

图形用户界面, 应用程序 描述已自动生成

Keysfan also offers a wide selection of computer tools software, including high-end games, security antivirus software, video editing software, and a variety of other applications and programs. You can benefit from incredible pocket-friendly deals on famous software they offer like Ashampoo PDF Pro 3 or IObit Driver Booster 9 Pro.

Praktični alati za vaše računalo

Discover More Tools>>>

(Sponzorirani članak)

Bajtbox