Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Ovo su najzanimljiviji telefoni koji će stići ovog mjeseca

Očekuje se da će predstavljanje pametnih telefona u narednom periodu biti nešto “mirnije” za razliku od četvrtog i petog mjeseca. No, ipak će biti predstavljeni neki zanimljivi telefona ovog mjeseca. Evo liste najzanimljivijih.

Motorola Razr 40 serija

Danas će biti predstavljena Razr 40 serija i uključivat će dva sklopiva telefona – Razr 40 i Razr 40 Ultra.

Samsung Galaxy F54

Ovaj mid-ranger će biti predstavljen 06.06.2023. godine u Indiji, a bit će veoma sličan Galaxy A54 i Galaxy M54 telefonima.

Realme 11 Pro serija

U Indiji će Realme 11 Pro serija biti predstavljena 08.06.2023. godine, koja će uključivati Realme 11 Pro i Realme 11 Pro Plus. Ovi su modeli predstavljeni u petom mjesecu ove godine u Kini.

Xiaomi 13 Ultra

Iako Xiaomi još nije otkrio službeni datum predstavljanja ovog telefona na globalnom tržištu, ali očekivati je da će se to desiti do kraja ovog mjeseca. Xiaomi 13 Ultra već je predstavljen na kineskom tržištu, a u proteklo vrijeme saznali smo moguće cijena ovog telefona u Evropi. Tako smo jučer prenijeli informaciju da bi cijena telefona za verziju 12/512 GB mogla biti 1299 EUR.

Redmi 12

Kineski brend Redmi još nije objavio kada će biti predstavljen jeftini Redmi 12, ali to će se desiti do kraja mjeseca. Očekuje se da će ovaj telefon biti pogonjen MediaTek Helio G88 čipom, a pokretat će MIUI 13 baziran na Androidu 12.

OnePlus Nord 3

Ovaj telefon će stići u Indiju do kraja ovog mjeseca, a ranije je otkriveno da će biti rebrendirani OnePlus Ace 2V, koji je predstavljen u Kini.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox