Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Prve glasine – Evo kada stiže novi Google sat!

Već smo ranije pisali da je svega nekoliko dana ostalo do ovogodišnje Googleove konferencije za developere na kojoj će ovaj gigant predstaviti nekoliko novih gadgeta.

Prema najavama na flagship mobilne telefone (Pixel 8 i Pixel 8 Pro) ovog proizvođača morat ćemo se strpiti još nekoliko mjeseci budući da će oni ipak službeno biti predstavljeni vjerojatno u desetom mjesecu ove godine.

Za sve vas koji ste se pitali hoće li i kada Google predstaviti svoj sljedeći Pixel Watch donosimo i prve špekulacije vezane za ovaj gadget. Navodno se Google sprema predstaviti ga kad i nove Pixel 8 i Pixel 8 Pro telefone.

Danas vam prenosimo i neke početne detalje vezane za izgled i specifikacije. Ono što se za početak spominje jest da se sami izgled i veličina sata neće drastično promijeniti. Budući da aktualni model dolazi u samo jednoj varijanti i to sa zaslonom od 1.2 inča, mislimo da bi Google trebao napraviti značajan upgrade po ovom pitanju. Nadajmo se i da će se okviri oko zaslona bitno smanjiti, jer su trenutni preširoki.

Popriličan broj korisnika se žalio na izuzetno lošu autonomiju aktualnog modela (kapacitet 294 mAh), pa se i tu očekuje napredak na novom modelu.

Aktualni model je pogonjen Exynos 9110 procesorom, no kako prenosi gsmarena.com na novom možda vidimo i neki od novijih Qualcommovih čipova za nosive uređaje. Po tom pitanju trenutno zadnji model je Snapdragon W5+ Gen 1.

Zasad je nepoznato i kako će se zvati, no evo pretpostavka je da bi trebao biti Pixel Watch 2.

IZVOR/SOURCE

Bajtbox