Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Viber uvodi pretplatu, ali samo za one koji žele imati dodatne mogućnosti

Viber je najavio uvođenje mjesečne pretplate, ali ne za sve korisnike, već za one koji žele pristup dodatnim uslugama, prenosi Avaz.

Viber Plus, kako će se ta značajka zvati, nudit će čitanje glasovnih poruka, nevidljivi način, neće biti oglasa, moći će se koristiti različiti stilovi ikona, pristup personaliziranoj podršci te neograničene naljepnice.

Iz Vibera ističu kako će pretplatnici Viber Plusa u budućnosti imati pristup i cijelom nizu novih poboljšanja.

Značajke Viber Plusa koje su trenutno dostupne:

Čitanje glasovnih poruka

Pretvorite primljene glasovne poruke u tekst. Čitajte glasovne poruke umjesto da ih slušate kad god se nalazite na bučnom mjestu ili želite biti diskretni u svojim razgovorima.

Nevidljivi način

Pregledavajte na privatan način, čitajte poruke i pogledajte ko je online, a da ne otkrijete svoj status, osiguravajući sebi tako privatnost i slobodu.

Bez oglasa

Koristite Viber aplikaciju bez gledanja bilo kakvih oglasa trećih strana.

Neograničene naljepnice

Besplatno preuzmite plaćene pakete naljepnica za kreativnije i živopisnije razgovore bez ograničenja.

Jedinstvene ikone aplikacije

Promijenite ikonu mobilne ili desktop Viber aplikacije u jedinstvenu ikonu poput one s temom jednoroga, noći ili sjajila.

Podrška uživo

Jednim klikom pokrenite razgovor s podrškom uživo u bilo koje doba dana.

Verifikacijska značka

Verifikacijska značka dodatno omogućava korisnicima da se istaknu.

Sve značajke dostupne prije ove nadogradnje, uključujući slanje tekstualnih poruka i pozivanje, ostaju potpuno besplatne za korištenje.

Ponuda je dostupna putem zaslona Više pod karticom Viber Plus. Primjenjuju se Viberovi uvjeti korištenja. Pretplata se nakon probnog razdoblja automatski obnavlja po cijeni od 1,99 eura mjesečno, a korisnici mogu otkazati u bilo kojem trenutku na Google Playu ili u App Storeu, piše Zimo.