Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Ko je Sam Asghari, model sa kojim Britney Spears očekuje bebu?

Britney Spears objavila je da očekuje prvo dijete sa zaručnikom Samom Asgharijem, s kojim je u dugogodišnjoj vezi. Ali ko je zapravo zaručnik slavne pjevačice?

Par se upoznao na snimanju videospota za njezinu pjesmu Slumber Party 2016. godine.

“Oduvijek sam želio samo najbolje za moju bolju polovicu i nastavit ću podupirati i slijediti njezine snove, kao i stvarati budućnost kakvu ona želi i zaslužuje. Zahvalan sam na ljubavi i pažnji koju ona prima od svojih obožavatelja diljem svijeta i veselim se normalnoj, predivnoj zajedničkoj budućnosti”, rekao je Sam Asghari za People još tokom razdoblja kada se vodila pravna bitka oko starateljstva nad Britney.

Sam Asghari rođen je u Teheranu u Iranu, kao najmlađi od četvero djece, a kada mu je bilo 12 godina, imigrirao je u Ameriku i s ocem je stigao u Los Angeles.

“Morao sam napustiti svoje prijatelje i porodicu, s kojima sam bio vrlo blizak. Znao sam da odlazim i da se nikada neću vratiti”, rekao je Asghari, koji se tokom školovanja bavio nogometom, a kasnije je pokrenuo vlastiti biznis Asghari Fitness, gdje nudi različite programe treninga i za klijente slaže plan prehrane.

“Bio sam vrlo muževan – igrao sam nogomet i išao na Policijsku akademiju. Tada sam nosio košarkaške hlačice. Moja je sestra tada rekla da će me odvesti na audiciju za modela, neka idem s njom”, otkrio je jednom prilikom.

S 21 godinom nosio je svoju prvu modnu reviju u Palm Springsu, a zatim su uslijedili veći poslovi, uključujući reklame za Super Bowl i Toyotu Prius, a ostvario je i malu ulogu u spotu za Work from Home Fifth Harmonyja. Kao što je već spomenuto, radio je i na spotu Britney Spears, a njihov prvi susret opisao je riječima da je “osjetio leptiriće u trbuhu”.

“Rekla je ‘Zdravo, ja sam Britney’, a ja sam samo odgovorio: Oprosti, kako ti je ono ime? Pokušao sam biti duhovit, mislim da me nitko nije shvatio”, prisjetio se njihovog prvog susreta Asghari i dodao da su razmijenili brojeve telefona. Nakon toga su otišli na sushi te su od tada u sretnoj vezi.

“Motivira me više nego itko drugi. Ludo je koliko je osoba poput nje skromna. Kad bih ja mogao biti tako skroman, a da sam u životu postigao koliko je ona postigla, to bi bila najbolja stvar. Odrastao sam s tri sestre, a moja osobnost je takva da želim biti podrška svojoj i njezinoj porodici. Uvijek ću je podržavati. Ona je još jedan blagoslov koji mi se dogodio u životu”, rekao je Asghari, koji ne skriva svoju ljubav prema slavnoj pjevačici.
Sam je u rujnu prošle godine kleknuo i zaprosio Britney, a ona je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila vijest o zarukama. Poklonio joj je četverokaratni dijamantni prsten na kojemu je ugravirana riječ “lavica”. Par je sada objavio da čeka dijete, a Asghari ne skriva da se veseli njihovoj zajedničkoj budućnosti.

“Britney je vrlo uzbuđena zbog toga što će konačno osjetiti potpunu slobodu. Želi novi život sa Samom i želi napraviti brojne promjene. Uzbuđena je što će krenuti dalje i zatvoriti ovaj period svoga života. Britney i Sam žele živjeti bliže gradu i razgovarali su o kupovini nove kuće. Britney želi novu energiju”, rekao je nedavno izvor blizak paru.

“Uzbuđena je zbog toga što je konačno okružena ljudima i što može raditi ono što želi. To je vrlo oslobađajući osjećaj za nju i uzbuđena je zbog toga. Već dugo nije bila ovako sretna i još uvijek sve to upija”, dodao je izvor.

(express/index)



Express