Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Loto 6/39: Uz sretnu kombinaciju na svjetsku destinaciju

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine dolaze sjajne vijesti za ljubitelje putovanja! Od sada u sklopu igre Loto 6/39 igrači će imati priliku, pored novčanih dobitaka, osvojiti i putovanje na neku od svjetskih turističkih destinacija! Izvlačenje dobitnika putovanja će se realizovati jednom mjesečno, a već narednog mjeseca, tačnije 13. juna, izvlači se prvi dobitnik putovanja. Destinacija u koju će sretni dobitnik otputovati je grad ljubavi – Pariz.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine su naglasili da je učešće u izvlačenju jednostavno, te pozivaju igrače da okušaju svoju sreću i otputuju na neke od brojnih svjetskih destinacija.

„Učešće u izvlačenju je vrlo jednostavno. Potrebno je uplatiti minimalno jednu kombinaciju brojeva u igri LOTO 6/39 i poslati SMS poruku sa brojem potvrde o uplati. Nagrada će biti dodijeljena sretnom dobitniku na temelju slučajnog odabira kojeg izvlačimo 13. juna u 47. kolu igre LOTO 6/39, a u izvlačenju učestvuju svi igrači koji pošalju SMS u periodu od 17. maja do 13. juna“ ,kazali su iz Odjela za odnose s javnošću Lutrije BiH.

Za ovu priliku Lutrija Bosne i Hercegovine omogućila je posebne brojeve telefona na koje igrači mogu poslati SMS poruke sa brojem potvrde o uplati. Za korisnike BH Telecoma SMS poruka se šalje na broj telefona 091 412 602, dok je za korisnike HT Eroneta omogućen broj telefona 063 888 72. Cijena poruke je 0,50 KM.

Za više informacija o učešću posjetite web stranicu www.ludizalotom.ba

Raport.ba