Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

NETO PLATA 1.400 EURA, BESPLATAN KURS JEZIKA

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Mars 97 d.o.o. zapošljava Asistenta u računovodstvu (m/ž) u Sarajevu. Očekuje te ugodna radna atmosfera i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 28.12.2023.

Pepco BH zapošljava Voditelja trgovine – poslovođu (m/ž) na više lokacija diljem Bosne i Hercegovine. Poslodavac osigurava bonuse za ostvarene prodajne planove, rad u europskom lancu koji se dinamično i brzo razvija, stalni radni odnos te popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 12.12.2023.

Agrinatura zapošljava na pozicijama Laborant (m/ž), Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž) i Operater za strojevima (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje autonomiju, ugodnu radnu atmosferu i veseo tim. Prijavite se putem linka do 28.12.2023.

Soho Wintech PVC d.o.o. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž) u Sarajevu i Živinicama. Poslodavac osigurava ugodnu radnu okolinu i poticajan tim. Prijavite se putem linka do 14.12.2023.

Salax d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik u proizvodnji (m/ž) u Mariboru. Poslodavac osigurava rad u urednom i stabilnom radnom okruženju, netu plaću od 1350€do 1400€, iskusnog mentora, besplatan tečaj slovenskog jezika te ugodnu atmosferu. Prijavite se do 28.12.2023.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

Hayat