Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

Panelom o zelenim ulaganjima u turizmu uspješno završen Centralna Business Forum u Vitezu – Centralna.ba

Danas je u Vitezu svečano otvoren Centralna Business Forum, značajan događaj koji organizira portal Centralna.ba u suradnji s udrugom Print. Ovaj forum ima za cilj potaknuti unapređenje poslovnih vještina i razvijanje mreže profesionalnih kontakata među sudionicima.

 

Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni dužnosnici iz redova HDZ-a BIH predvođeni dopredsjednicom HDZ BIH i predsjednicom FBIH, Lidijom Bradara, kao i izaslanstvo sa županijske razine predvođeno Radojom Vidovićem, predsjednikom Županijskog odbora HDZ BIH ŽSB i zastupnikom u Saboru RH.

 

Sudjelovanje na Forumu je potpuno besplatno, uz obaveznu registraciju.

“Centralna Business Forum će u dva dana okupiti stručnjake iz različitih sektora, uključujući energetiku, turizam, IT sektor, obrazovanje, poduzetnike te lidere drvne industrije. Svi oni imaju zajednički cilj – doprinijeti razvoju i rastu poslovnog svijeta u Bosni i Hercegovini. Naša ambicija je stvoriti inspirativno i poticajno okruženje za razmjenu znanja, ideja i iskustava”, poručuju organizatori.

Svi su dobrodošli sudjelovati na ovom forumu koji predstavlja izvanrednu priliku za profesionalni i osobni razvoj, te uspostavljanje novih poslovnih veza.

Predsjednica FBIH Lidija Bradara otvorila forum

“Zadovoljstvo mi je bilo otvoriti te podržati prvo izdanje događaja “Centralna Business Forum” koji je osmišljen s ciljem promocije BiH kao investicijske destinacije, te predstavljanja mogućnosti za ulaganja i privlačenja stranih investicija” kazala je predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara na početku prvog dana spomenutog događaja.

“U Vitezu se uvijek pričalo o gospodarstvu ali još važnije, dogovarali poslovi i rađale nove ideje i poznanstva, što će ne sumnjam biti slučaj i ova dva dana. Poduzetnici, akademski djelatnicima i brojni stručnjaci iz različitih sfera imat će priliku razmijeniti mišljenja i sa predstavnicima vlasti od županijske do federalne” razine dodala je predsjednica Bradara.

Centralna Business Forum će okupiti stručnjake iz energetike, turizma, IT sektora, obrazovanja, poduzetnike, lidere drvne industrije te brojne druge stručnjake iz BiH ali i regije.

Uvodno predavanje održao je prof. dr. sc. Dragan Primorac.

Centralna Business Forum nastavlja se i u subotu kada su na programu teme iz turizma i žene liderice.

U Vip salonu 2 od 10 do 12h održava se edukacija iz digitalnog marketinga, dok od 12 do 18 sati u VIP salonu 3 traje edukacija za pisanje projekata za bespovratna sredstva EU.