Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

PRILIKA ZA NEZAPOSLENE: NJEMAČKA KOMPANIJA U BIH TRAŽI VELIKI BROJ RADNIKA

Firma Ruff Cycles koja se bavi proizvodnjom električnih bicikala u pogonima kompanije GS-TMT u Travniku traži nove radnike.

Trenutno firma proizvodi u prostorima firme GS-Tvornica mašina Travnik d.o.o., koja je ujedno i sestrinska firma. Trenutno je 70 uposlenih.

Da bi realizirali planirani rast, potrebno će biti uraditi značajne investicije u razvoj ljudi, novi prostor i opremu. Trenutno su u opticaju tri lokacije: Travnik, Novi Travnik i Rama. ako su nedavno svoje pogone proširi za 600 kvadrata u pogonima GS-TMT-a u Travniku, Ruff Cycles na lokalitetu Neobarja u Novom Travniku uskoro planira kupiti zemljište od 3.000 kvadratnih metara gdje će izmjestiti proizvodnju te nastaviti raditi punom parom.

Ovo je još jedna pozitivna priča, a s otvorenjem novih pogona očekuju se i nova radna mjesta.

Ova kompanija traži radnike na sljedećim pozicijama, piše Crna hronika.

TIG zavarivač, bravar, heftač. operater na CNC mašini, farbar i radnik za mokro lakiranje.

Kako tvrde iz kompanije, nude ugovor o radu na puno radno vrijeme.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

Hayat