Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

DRAGANA MIRKOVIĆ I TONI BIJELIĆ U EGIPTU: Spojili posao i uživanje

Posljednjih sedmica mnoge poznate ličnosti odlučile su da odmore od prazničnog rada, te su spakovali kofere i uputile se na daleke destinacije.

Sudeći po fotografijama koje su preplavile društvene mreže, izbor mnogih su topliji krajevi koje krasi sunce, more i plavetnilo.

Ni Dragana Mirković nije izuzetak, a ona ove februarske dane provodi sa svojim supugom u Egiptu.

Međutim, ovo putovanje nije isključivo za brčkanje i sunčanje. Njen izbaranik, Toni Bijelić uspješni biznismen ima poslovne obaveze, a kada završi sve zakazane sastanke uživa sa svojom ljepšom polovinom u čarima ove države.

Kako je i poznato, Toni je  je vlasnik fabrike luksuznih automobila „Majbah kupe“, ima brojne sastanke povodom širenja tržišta, dok Dragana to vrijeme koristi da bi istraživala čari Kaira, da bi potom, po završetku obaveza uživali u zajedničkim trenucima, ali i obilasku atraktivnih lokacija.

Neke od impresija, podijelila je i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa se tako može vidjeti da su odsjeli u najluksuznijem hotelu „For sizons“, odakle su se uputili na razgledanje piramida. Nisu propustili priliku ni da obiđu Egipatski muzej u kome su pohranjene brojne mumije i eksponati stari više hiljada godina.

Koliko uživaju u svakom trenutku koji imaju prilike da provedu zajedno svjedoči i fotografija na kojoj su krstarili Nilom, a nezaobilazno je bilo i jahanje kamila koje su ovjekovečili držeći se za ruke.

-Prvo biznis, onda provod – napisala je Dragana.

Piše: N. N.

Express